GH verlichting | LED lampen in Sassenheim
15543
post-template-default,single,single-post,postid-15543,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

LED lampen in Sassenheim

LED lampen in Sassenheim

In de Hoofdstraat van Sassenheim wordt op 15 augustus LED-verlichting en LED lampen opgehangen. Het gaat om een proef van de gemeente Teylingen.

Eerst wordt bij wijze van experiment een deel van de straat met LED-verlichting vol gehangen. Om vervolgens de mening van Teylingers te peilen. De lampen geven namelijk een ander soort licht, zo is de lichtsterkte anders en geeft LED een andere kleur. Als de lampen bevallen wordt ook de rest van de Hoofdstraat voortaan met LED verlicht.

Teylingen probeert de LED-lampen uit omdat ze zuiniger zijn en langer mee gaan, daarmee zijn ze veiliger voor het milieu.
De verlichting in de Hoofdstraat zou sowieso al vervangen worden.

Geen reactie's

Geef een reactie